Ecostyle AlgeFri 1 ltr., koncentrat

1294
Ecostyle AlgeFri
  • Varenummer: 2353630
  • EAN: 5707883012940
116,00kr.
pr. stk.
På lager 1-2 hverdage Fragtpris: 45,00
Varenummer
Pris:

Produkt

Ecostyle Algefri fjerner effektivt alger og snavs på terrassen og havemøbler. Med algefjerner kan du spare det hårde arbejde, som det er at skrubbe de kradsbørstige alger væk.

AlgeFri kan du bruge som algerens til både træ- og fliseterrasser. Du kan også bruge AlgeFri som algefjerner til dine havemøbler af træ og plast.  Det er baseret på naturlige aktivstoffer, som effektivt bekæmper alger. Aktivstofferne i AlgeFri er mættede fedtsyrer og de ødelægger algernes celler, så algerne tørrer ind. Mættede fedtsyrer er hurtigt nedbrudt og er væk, inden de når grundvandet. 

Vejledning:

Sprøjt algerne med AlgeFri, så de er helt dækkede. Lad tålmodigheden og AlgeFri virke et par timer eller dage, alt efter vejret. Når algerne er blevet sorte, kan du skylle dem væk med haveslangen eller lade regnen skylle dem væk.

Det er vigtigt, at du blander AlgeFri koncentrat med den rigtige mængde vand. Du kan opleve, at der kommer hvide fedtpletter, hvis du har overdoseret. Pletterne forsvinder dog normalt af sig selv over tid. Er det en dejlig dag med lune temperaturer, vil du opleve, at algerne forsvinder allerede efter et par timer. Er det køligere, går der lidt længere tid. Den bedste effekt opnås ved temperaturer mellem 10-25 grader.

Læs altid etiketten og oplysninger om produktet før anvendelse. Vær opmærksom på de advarselssætninger og advarselssymboler, der fremgår af etiketten.

Produktfordele

  • Baseret på naturlige aktivstoffer
  • Nedbrydes hurtigt og rammer ikke grundvandet
  • Kan bruges på både fliser, plast, glas og træ

Produktspecifikationer for Ecostyle Algefri

  • Indhold: 1 ltr.
  • Blandingsforhold: 1:20 ltr./200 mg
  • Aktivt stof: pelargonsyre
  • Rækkeevne: 200 m2
Anchor for upsale scroll

Vær opmærksom på, at dette produkt er faremærket

Warning Symbol

Sundhedsfare

Fare

Forårsager alvorlig øjenirritation. (H319)

EUH 401 Brugsanvisningen skal følges for ikke at bringe menneskers sundhed og miljøet i fare.

Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. (P101) Opbevares utilgængeligt for børn. (P102) VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. (P305+P351+P338) Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp. (P337+P313) Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale affaldsregulativer. (P501)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.